Blog Image

Efter min lille “morgensurfing” i cyber ble jeg sittende en smule forbannet idag og skrev et par kommentarer til noen bloggere der ute i cyber. Det var først hos SIRENIA og så hos HELGE hvorpå jeg etter litt tenketid fant det like greit å legge litt av kommentarene mine inn her og statuere min tankegang i vgb’sk ånd. HELGE har oppsummert det hele svært grundig og hele min reaksjon har sitt utspring i den omtalte sak og jeg anbefaler leseren å studere det innlegget nøye.

Jeg er vel egentlig målløs…. men alikevel langt fra stum!Samfunnet er på vei inn i en form for “Gjør innbyggerne komatiske” tillstand…. Overgrep og mangel på sunn fornuft mot mennesker forårsaker at vi faktisk gir opp…. Ting blir så ubeskrivelig dumt at vi bare vender oss bort fra hjelpeapparat, politi, myndigheter og system i avsky og tar hverandre under armen og greier oss selv der hele dette apparatet svikter oss.

Tankene faller lett mot et nytt politisk pressmiddel:
SVAKE og UFØREOPPGJØRETNår nok er nok !
Formålsparagraf: De svakeste og sykeste FØRST uansett hvem, hva og hvorfor.

MITT POLITISKE RÅD: myndighetene må ta til fornuft før noen finner frem riffla!

Blog Image
(BILDET: Lånt fra www.vg.no )
VG’s ARTIKKEL: LESES HER

VALGPOLITISK MØL !
Jeg vil også få nevne en tanke jeg skrev på for noen dager/uker siden i sammenheng med de stadig aktive politiske valgkampdebattene.

Dersom politikerne og deres partier hadde opptrådt sannferdig og for folkets beste i sitt arbeid og sine målsettninger så hadde de ikke behøvd å bedrive slike kampanjer og propagandaer før et valg slik vi opplever nå i disse dager. Vi hadde nemlig visst meget godt hvem de var og hva de sto for. Men på grunn av den manglende ærlighet og medmenneskelige forståelse som disse utviser i sitt daglige og årlige arbeid så må de altså bruke miljoner av kroner og mengder med dyrbar tid til slikt vås istedenfor å konsentrere seg om å gjøre vårt land til et godt sted for enhver som befinner seg her.

TAKK for at du surfet innom og leste mitt lille politiske utbrudd 🙂
/ Catalyzator, Garasjen i skogen en plass i Østfold.