Blog Image

Da jeg var liten pike og leika rundt i naboskauene her var det en ting jeg ofte savna på vårt eget tun, Svaler 🙂 men bortpå en av nabogårdene hadde dem et kjempestort hovedhus med kjempestor høyde oppunder takskjegget å der kunne jeg se dem, nydelig og flinke fugler som passet ungene sine veldig omsorgsfullt. For noen år siden så bygde jeg en garasje, jepp :))) den jeg bor i, men ikke hele garasjen er ferdigbygd og lengst syd i bygget her er det åpent ut å der bor GressDrepern og Svalene….. 🙂 Endelig har også jeg svaler på tunet 🙂

Blog Image

En av de fem svalebarna har ramla ned på stendern under reiret
og mor og far passer nøye på at også den får mat og stellet sitt 🙂

Blog Image

Svartingen ligger å vokter GressDrepern ifall det skulle ramle noen svalebarn…
Tenk om dem lagde stygge merker i lakken på’n….. fysjameien….

Blog Image

Gularsj foretrekker å være ute å klatre i hekken som nå har vokst seg opp i sånn omtrentlig trehøyde på ca 4meter eftersom ho matmor bare sitter foran dataen hele døgnet……

Blog Image