Noen dager har man mer flaks enn vanlig og igår var en slik dag som tilfeldigvis ville det sånn at jeg var der ute på tunet i samme øyeblikk, og med kameraet i handa, som den søte forfjamsede GarasjeSvaleBabyen hadde nødlandet på HageSeileren og jeg fikk mitt første skikkelige nærbilde av en slik liten krabbat…….

Idag var også en slik dag….. Da jeg, som vanlig ved middagstider, krysset nonchalant over tunet med kameraet i handa (har det alltid med i tillfelle……) utspant det seg et aldri så lite nabodrama her som mine samboere tok kontrollen over….
smiley

” Ærre du driver med inni krattet der a Gularsj ? “

Blog Image

” Ikke mas…… jeg ær åpptatt serr’u vel ! “

Blog Image

” Ær no naboer som bråkær inni her skjønner’u…… “

Blog Image

” If you cannot beat them…… EAT THEM !!!!!! “

Blog Image

smiley PS/ det skal dog tillføyes at den avsluttende kommentaren er addoptert fra en kommentar fra en av mine trofaste lesere på vg-bloggen min “SissyFoss” 🙂 efter vår lille debatt omkring problematikken om hva man skal gjøre med de i stor økende skala BrunSnegler som nå invaderer vellstellte hager rundtomkring i vårt langstrakte land…….
If you cannot beat them… eat them !”