smiley Jepp….. Nå er jeg i ventemodus igjen…..

Alt går så tregt, kroppen er overutslittdum og humøret synker liksom i takt med regndråpenes hastighet mot bakken kombinert med fallende temperaturer…. Kroppen min har det best når nattetempen ute ikke går for mye under 20….. nå er ikke engang dagtempen over det berømte tallet så da begynner jeg å få problemer. Selvfølgelig er helårsfyringa påslått og det er ca 24 varme innendørs men av en eller annen grunn så reagerer kroppen på utetemperaturen alikevel…. Kjipt med sånn deffekt kropp…..

Å sånn går dagene……. smiley

Jeg har benyttet dagen til å rydde litt, på data’n Hehehe….. og alle mine internettske kontakter har nå blitt sortert ut i søppladunken uten resirkuleringsmuligheter og jeg antar att jeg nå er kvitt en hel masse mas og dustete kontaktere som kun ser sin egen nesetipp uansett vær eller uvær…..

Deilig å få rydda opp smiley nå steg humøret litt igjen.