Her i min egen garasje har jeg både hjemmeside, blogg og hva som måtte falle meg inn å fipple med der ute i den store nettverdenen…. Dessuten står jeg fri til å moderere meg sjøl akkurat hvor mye eller minimalt det skulle passe meg…. Ingen som har noe med hva jeg gjør her…. Alt er mitt ansvar ene og alene fra A- til -Å og det eneste som innskrenker mine muligheter er min egen kompetanse i hvordan å sette opp det nødvendig programsystem og aplikationer osv……

NOK om det…….
Her kommer en bitteliten oppdatering fra garasjens grønne avdeling….
smiley

Blog Image

Tomater i farta :))) Hehehe Ja nå plopper det frem masse med sånne små søte grønninger som etterhvert skal bli store og røde…. Jeg er veldig spent på hvordan de smaker så jeg håper det blir rikelig med sol og varme fremover slik at det blir fart i vekstene her nå…. Selv er jeg ikke så veldig mye i farta….. Kroppen min er litt slem mot meg og uten noen til å hjelpe så betyr det at alt stopper opp…. Skulle gjerne hatt litt hjelp til mat og slikt men……

Jeg har jo det berømte vedtaket fra kommunen på Personlig assistent…. Hehehe… på tide å ramme det inn å henge det på veggen…. Hva faen skal en med et slikt vedtak når den faktiske hjelpen aldri dukker opp ? …..

Bildene under her viser noen av naboene mine…… smiley

Blog Image

Blog Image