Dette er en liten oppdatering fra Gularsj sin første reise. smiley
Bildene herunder er dog helt ferske fra dagens hendelser og besøk.

Det var engang litt sent i vinter at lille Gularsj så dagens lys en plass langt langt der ute mot vest hvor de sju fjellene møter det store uendelige havet. Catalyzator hadde mistet sin trofaste garasjesamboer iløpet av vinteren og ønsket seg så ille ille en ny liten gul. Slike små gule er ikke lett og oppdrive akkurat når du ønsker deg en å det skulle vise seg at den eneste ledige lille gule var å finne veldig veldig langt fra garasjen hvor Catalyzator satt å fippla på dataen sin.

Blog Image

TaDaaaaaa !

OnkelSkrue satt der ute i havgapet på den trefylte øya Ask og tenkte fort at her måtte noen tre hjelpende til med all sin mobile makt og styrke, og som sagt så gjort og Gularsj ble fraktet fra døra mellom de sju fjellene der ute ved havet i vest til døra i garasjen midt i skauen på tjukkaste østlandet av sin nye snille OnkelSkrue. Trygt og godt kom han frem til sin nye bopel og sin lengtende matmor, men ensomt risikerte jo dette å bli så matmor hadde flere kort i ermet.

Blog Image

Svartingen !

Noen dager senere kom det en bil inn på tunet med en liten kasse, inni denne kassen satt en illsint svarting med fresende snute og høy ryggpels. For å minimere lengden av akkurat den delen av historien så kan det fortelles at Svartingen slo seg kjapt og godt til ro og ble kjempekompis med Gularsj iløpet av få dager og disse to fikk således overta herredømmet over sitt nye kongerike og hjem: GarasjeVerandaen!

Blog Image

OnkelSkrue besøker Garasjen

Det var gått noen måneder siden Gularsj og Svartingen erobret GarasjeVerandaen og de begge var nå blitt dyktige jegere, pæretreklatrere og verandavoktere, skikkelige ungdomspøbler til tider med både rampestreker og apekattendenser i alle mulige possiturer. Da OnkelSkrue kom på visitt for å sjekke om alt sto bra til i skogen ble han møtt med både GarasjeKlemmer og HighFivePuseLanker og noen underlige blikk fra sine firbente nevøer i farta.

Blog Image