TåneglKlippings 🙂 ( Kategori: friluftsaktiviteter )
Idag fikk jeg endelig klippt dissa berømte tånegla mine…. Det er noe underlig med dem nemlig, ikke rar fassong eller slikt men når neglene blir noen millimeter så øker smertene i leggene og anklene betraktelig å jeg får problemer. Vondtevondt !!! Det virker som om tåtuppene er uhyre sensitive mot en slik fast negl oppå seg å det virkelig brenner og værker inni foten og oppover beina…..

Blog Image

Naboen treska igår: (‘o’) AhhhhhhhTJHO !!!
Naboen høsta kornet igår: å da bdid dej dedd i deda mi (ö)
Naboen treska kornet igår: brrrrrrrummmKaddaBombrrrrrum brrrrrrrruuuumDakkakaddaBombrrrrrrum…. å jeg bor i en garasje med minimalt issolering med det resultatet at den suger til seg lyder og støy fra de nærmeste kilometrene med omgivelser og da hjælper det ikke at naboen ikke er å finne i intimatmosfæren for nabobebyggelse liksom….. Hører’n alikavæl…. BrrrrrummmKaddaBrrrrum….

Godt det finnes bøker……
Jeg hadde en tjukk pocket liggende på vent på nattbordet og den høggde jeg tak i ved 01:30 tia inatt da kroppen hadde bestemt seg for ikke å være samarbeidsvillig nattlig sovende annlagt….. sjakktrekk sånn bok….. omtrent ved side 92 innbillte jeg meg å ha “gjettet” persongalleriløsningen men å jukse å lese siste sider er imot min struktur så jeg leste i spenning videre, boken er uhyre godt skrevet å innehar så ekstremt mange ting jeg kjenner meg igjen i så jeg måtte bare fortsette…… Ved sånn ca side 143 orka ikke øya mer…… boken har finprintskrift å er på totalt 553 sider så jeg var nødt til å sove…… jeg misstenker at kommende natt blir søvnløs…. må lese…..

Hvilken bok ? Nysgjærrig nå….. Hehehe :)))
MILLENNIUM Menn som hater kvinner.
av: Stieg Larsson.

Kveldsoppdatering ca kl 21:00
Catalyzator plukket en blåklokke i skogen idag 🙂

Blog ImageLES MER HER