8. Aug… midt på nattamårran….. smiley

TANKER og TING: Når helsevesenet svikter sine oppgaver……
Jeg fikk besøk på tunet igår av en utskremt medarbeider fra firmaet HEPRO og han kom for å titte (lytte) på arbeidstolen min som jeg har fått låne fra hjelpemiddelsentralen.

Det har seg nemlig slik at den bråker værre enn et gammelt rustent treskeværk i saltlake….. Hele historien begynte egentlig i fjor høst da jeg fikk besøk av en ergoterapeut som skulle bidra til å kartlegge nødvendige hjelpemiddler for meg…. Jeg fikk en dusjtol som jeg aldri fikk brukt og en arbeidstol som jeg kunne ta i bruk sånn ca 5måneder senere…… Da jeg endelig kunne ta i bruk stolen viste det seg at den var så knirkete og bråkete at selv skurtreskern til naboen er stillegående i sammenligning men jeg ble avvist av hjelpemiddelsentralen da jeg forespurte om hjelp til å løse problemet…. de hadde også avvist meg tidligere da jeg ville ha hjelp til å kunne bruke den allerede da den ble levert her…. Men det måtte jeg altså ordne selv og det tok desverre 5 måneder……

Jeg sendte til slutt en meil til leverandøren i håp om råd…… Og igår var han altså her, denne utskremte HeproMedarbeideren, å nå er stolen stille som en sommerbris av hærlighet 🙂 Jeg har også nå oppdaget på hjemmesidene til HEPRO at det jeg trengte hadde kunnet vært levert som helt vanlig tilpassingsutstyr med stolen da jeg fikk den…. om bare ergoterapeuten hadde skjønt problemet å vært litt engajert…. *sukk*… Vel….. Nå har jeg visst fått ny ergoterapeut og hun kommer snart på besøk for en prat så da får vi håpe hun har mer innsikt i mine diagnoser og hjelpebehov enn den forrige hadde.

smiley
Søvnløse netter er fæle men akkurat inatt var det egentlig ganske greit….. Jeg var jo halveis i boka som jeg hadde begynt på, Menn som hater kvinner. av: Stieg Larsson. og slukte like godt resten av den inatt, dog ikke den inntørka myggen som hadde størkna på side 399…… var det en finsk mygg tro ? den lot jeg bli inntakt der den lå men resten av bokens innhold klarte jeg ikke slippe taket i før jeg var ferdig….. FERDIG? å neidu…… nå må jeg bare vente på neste bok…. her var det alt for mange løse tråder som hang igjen i lufta ved siste setning…… *dobbeltsukk*….

smiley
Vel….. nå er det morgen, sånn omtrent kl: 06:05 å det er en lys nydelig sommerdag som åpner med 16 varme. Det er litt flaks fordi jeg er jo i en kortisonkur nå og med denne tilbakevennende sommervarmen som nå entret augustmåned så blir effekten desto bedre, det er jo liksom slik det alltid har vært…. Den østlandske tropemåneden har alltid vært August og jeg har vel også i mange år følt det som en possitiv effekt på kroppen. Nå koser jeg meg 🙂