14. August…….
Det begynner å skje noe i skogen, og det bare på grunn av en tur på Kiwi’n ?
Etter manfoldige dager, uker, måneder og…. vel… ikke så gæli kanske men det var uansett på tide å fylle opp litt proviant og samtidig sjekke at verden utenfor garasjestengarden fremdeles eksisterte….. .

Blog Image

Bildet 1: Catalyzator på kortison tar seg en tur på Kiwi’n og shopper mat 🙂 Faktisk var ho innom Prix’n først og handla egentlig nok der men så var det dissa småpysene da….. de vil ha litt variasjon i kosten så da får vi se hva som finnes i flere sånne matshoppingshus……

Blog Image

Bildet 2: Det ramler noe av flybussen….. å sånn kan det gå når en parkerer ved siden av bussholdeplassen på Kiwi’n….. Der får du stort sett alt: Kjapt, trygt og billig….. og kanske en bitteliten overraskelse attåt……

Blog Image

Bildet 3: Etterlengtet tohjulssamreiser nyter friheten og luft under vingene etter mangfoldige døgn i fangenskap i en mørk og ensom stall…….

Blog Image

Bildet 4: Kveldsmat nyshoppet fra Kiwi’n……..
Det er noe eget ved ferskt brød, SeterRømme og Kirsebærgele…….. *sukk*

—————————————————————–

15. August…..

Blog Image

Bildet 5: Shoppingdagen var ubeskrivelig…..
Når en er sånn på shoppingrunde og har med seg en selvutnevnt ShoppingSlave så må en jo bare benytte anledningen til å få unna den der lista som har hopet seg opp en stund…… Utrolig hvor mye en får tak i på kort tid om en sikter presist nok Hehehe :))))

Blog Image

Bildet 6: GarasjeGarasjen begynner atter igjen å ta form av å faktisk være en garasje….. Gularsj innspiserer og vurderer situasjon til å nærme seg et kritisk punkt for avslappende trivselsted å oppholde seg……

Blog Image

Bildet 7: En hatt på verandaen ? cowboyboogie ? snekkrende blåskjorte ?
Hva skjer og hvorfor skjer det akkurat der ute på GarasjeVerandaen ? å……hvor iallverden er VaktKattene ?

Blog Image

Bildet 8: Å som om ikke innvasjon av garasjegarasjen og garasjeverandaen var nok liksom så satt det plutselig et ukjent fenomen og hakket på Catalyzator sin PC i Garasjehula også…….

————————————————————-

Hva alt dette fører til og hvorledes neste episode utspiller seg er noget uklart i dette øyeblikk…… men….. Følg med så kanskje…….