Sen oppdatering på grunn av bortfall av internett…. Denne oppdateringen gjøres via mobilen og tolmodighetsstrikken tøyes langt (‘o’)….. ille langt….. Dette innlegget er somsagt litt forsinket og det av to årsaker…… Den ene årsaken er de siste dagers relativt høye aktivitetsnivå, min deffekte kropp tatt i betraktning, og den konsekvens slik aktivitet avstedkommer….. Mens den andre årsaken er at jeg har vært offline siden sånn omtrent tidlig på formiddagen Torsdag 23.08.07 da mitt internett plutselig sa takk for seg etter tre og et halvt år’s trofast tjeneste, så og si nonstop, og linja brått var like død som en gressdreperoppkutta soltørka stålorm…..

Dette innlegget skriver seg altså fra 22.08.2007

Tiltagende hodepine med en påfølgende svimmelhet og kvalme i mitt sensitive ME-hue tvang meg en tur til tannlegen igjen….. underlig hvordan det går an å få tannverk uten tannverk ? bare huepine og svimmel/kvalm…. Han fant iallfall noe mystefistisk i sammenheng med den jeksel’n vi fiksa i våres…. så jeg ble notert opp til en time i uke2 av septemper. Bedøvelse virker dårlig når jeg går på kortison å jeg har jo ennå 10 dager igjen av nedtrappingen så derfor den lange ventetiden….. Noen som tilbyr seg å holde meg i handa ? (‘o’)

Blog Image

Når jeg da alikevel var utlurt på biltur så fant Moder’n det betimelig å “svippe” innom plantasjen for å “se på noen blomster”…… *flirer* :)))

Blog Image

Jeg hang på så godt jeg kunne å vi stabbla full “Lille Blå” så godt det lot seg gjøre…. Utrolig hvor løst penga sitter i den Moder’n min når ho har med seg moralsk shoppingstøtte på kortison og en stødig trillevogn……

Blog Image

På vei “hjemover” måtte vi kjøre to runder ekstra i rundkjøringa på Høyd’n da Moder’n skreik: SEEEEEEEEEEEE FORAN HUSET DER ! Å jeg så (‘o’)… å jeg knipsa… å det tuta på alle kanter der vi sto midt i rundkjøringa å glodde… Hørte vi noe tuting ? Thihihi :)))

Blog Image

Å så var det innom Binders ja….. Bare å henge på, hu er i shoppingmood idag den Moder’n min :))) Binders er egentlig et kapittel for seg selv…. der går vi helt av hengsla begge to….. papir, blokker, tegneting, permer, penner, blyanter, mer blokker og tegneblyanter å å å åhhhh skriiiiivebooooord med datamaskiner på……. og store fine dataskjærmer og uskrevne blokker med papiiiiiir er bare helt uimotståelig….. huff vi er visst håpløse begge to…. Jeg kan jo skylde på oppvekst og miljøskade….. men Moder’n ?… Hehehe Hu bare er sånn :))))) Regnskapsførere og papirting….. *fnis* :))))

Blog Image

JØSS (*o*)….. Hva i all verden ska dama inn her ???? Tøff blitt ?

Blog Image

Endelig på vei hjem uten lokkende butikkskilt og utstillingsvinduer langs veien som liksom bare måååå undersøkes nærmere…… Sånne sandveier er liksom bare frihet og home sweet home…..

Blog Image

Å der… ved parkeringa til “Lille Blå” har ho nå endelig fått seg et “gulv” under parkbenken sin….. Plantasjen ble 12 sånn gulv-firkanter fattigere og Moder’n ble et hagegulv rikere 🙂

Blog Image

Å jaggu…. Trur du ikke ho hadde ennå mer energi på lager….. Litt trim på fotmassasjeputa mens ho tar oppvaska…. OG den trener ballansen samtidig så da blir det tre ting på en gang…. KindereggModer’n :)))

Blog Image

Oi…. rødfarge på ene tomat’n min har det blitt idag også 🙂 Å se (‘o’) jeg har luka i tomatplanta mi så det er plass til litt mer enn bare grønne blader på’n 🙂

Blog Image

Så kom endelig kvelden…..

Blog Image

…… Natta folkens….. Mobilinternett er ikke av det raskasta sirrup’n jeg har smakt…. Bare nevner’e lissom (‘o’)