Fremdeles på det mobile EDGE-nettet med min utolmodige lille Toshiba…..

En “slitendag” er jo egentlig bare en sånn oppegående dag…… (23.08.2007)
Vanlige dager er ikke oppegående…. de er mer sånn komatiske liksom…..

Da jeg endelig greide å komme meg ut av senga satt en av GarasjeVerandaGutta å titta lengselsfullt mot kjøkkenvinduet…. Han lurte nok på om jeg snart kom å lukka opp verandaen….

Blog Image

Nå har jeg jo hatt en betydelig bedre døgnrytme noen uker mens jeg gomler kortison så de to på fire der ute har blitt litt bortskjemte med ei morgenkvikk matmor som også har hatt langt mer oppmerksomhet å gi dem enn ho har til vanlig…. Men nå som jeg trapper ned dosene så kommer “hverdagen” krypende innpå igjen…. Og det lille jeg klarer å presse kroppen til begynner nå å få langt større konsekvenser igjen enn det har i de periodene når jeg bruker kortison…… Merkelig greier det der….. Det er jo trossalt huden, eksem og sår, jeg bruker kortisonet for egentlig…. men at kortisonet har en kjempepossitiv virkning på flere av mine mer invalidiserende symptomer er det ingen tvil om (‘o’)

Akkurat nå har jeg også store fordeler av 25varme i skyggen kombinert med litt lettere luft….. det hjelper utrolig mye mot snufs og vondter og andre symptomer det også bare jeg holder meg dekket mot direkte solskinn 🙂

Blog Image

Dagen besto mer eller mindre av irriterende støy fra luften og mine tanker begynte atter igjen å vandre mot flytteprojektet….. Når flyplassen er igang til glede for alle som reiser og ferierer eller vil oppleve et FLYSHOW så er min “dødsdom” egentlig forseglet i denne bygda…… trist utvikling….. Det er trossalt en gedigen stor forskjell på JagerFlyving en til to døgn pr tre måneders perioder, slik det har vert i alle år her, enn det nå faktisk blir med å ha flystøy og slikt daglig nesten hele døgnet og 365 dager i året….. Å når en på toppen er lydsensitiv (‘o’)….. *rister på hue*…. trist….

Blog Image

Utpå kveldinga tok jeg meg sjøl i nakkeskinnet og rulla en bitteliten tur ut med CataCråsser’n, Gularsj og Svartingen var ikke sene om å henge seg på, dem finns ikke redd i det hele tatt for denne maskinen som er mer eller mindre lydløs, (jeg tror dem skjønner at jeg trenger den) og vi fikk en fin liten tur i haven rundt garasjen her.

Blog Image

Hehehe….. Dem elsker gjærdestolper dissa to GarasjeVerandaBoerne :)))))

Blog Image

Gularsj ville være ute å leke en stund til fordi han hadde visst møtt på en lekekamerat borti krattet her…… mens Svartingen og jeg ru(s)lla mot verandaen og hvilemodus…..

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Resten av denne seansen er sensurert av hensyn til husfreden….

Blog Image

Jeg greide faktisk å få stappa inn en omgang i vaskemaskin idag også 🙂 så nå henger både svarte sokker, T-skjorte og underbukse pluss selvfølgelig en masse klær i diverse andre farger også (‘o’) rent og pent på tørkestativet på sover’n…. For ikke å nevne det stunt-aktige lyspærebytte jeg har foretatt i ene taklampa….. No lys å skiiiiiin ho så gjevt i alla fem tent(f)akklane 🙂

Blog Image

Å da var det endelig natten igjen……
Murmletid og drømmeland venter………..