Når dagene blir leie mot kroppen og uteaktiviteter vanskeligjort av flere årsaker er det godt å ha noen internettske venner på hjul som bringer meg, via internettet, tilbake ON THE ROAD Selv om jeg ikke klarer å reise selv lenger så kan jeg følge med på turen via nettet….. Hærlig :)))

Jeg er blitt internettoholiker (‘o’)…… kraftig angrepet og skjebenesvangert merket for livet…. Kanske ikke så rart egentlig…. Mitt liv var jo iferd med å bli ganske så ensomt da jeg i det herrens året 2004 oppfant datamaskin og internett her på bruket….. Plutselig kunne jeg ha kontakt med mennesker igjen…… sosialt liv var jo ikke akkurat det jeg hadde mest av her jeg satt/lå å glodde i taket mens kvist’n spratt ut…. Plonk !

Jeg har jo litt selskap i samboerne mine, Gularsj og Svartingen, som bor på GarasjeVeranda’n da :)))))

Blog Image

Selvfølgelig er det veldig interresant og telle skjærer, trost og grankongler, og i skauen uttafor vindu her går det også an å glo på hakkehakkespetter og ælj, rådyr og rev…. eller en frosk ?

Blog Image

……… men det er liksom litt ensomt i lengden når en trossalt er vant med å ha både et uvisst anntall hester på tunet som krever både mat og oppmerksomhet til alle døgnets tider, og et mobilt liv som stadig satt en i kontakt med nye ukjente venner…… Jeg bestillte da altså både telefon, adsl og datamaskin i 2004 å ramla ut i cyberspace…….. å her sitter jeg jaggu ennå (‘o’)

De siste ukene, månedene…. har nettet mitt virket tregt og ustabilt….. jeg fikk god hjelp av Telenor som jeg alltid bruker å få og som faktisk påsto de fant en feil og innstallerte nytt modem i samme slengen…. Ustabiliteten bedret seg men nettet føltes ennå tregere, noe som også ble bekreftet ved målinger…. Ny feilmelding den 22. August…. de bekreftet på telefon at det var noe galt ja…. imorgen skulle det nok bli iorden 🙂 og imorgen kom…. huff…. klokka sånn ca mellom 11 og 12 på formiddagen Torsdag forsvant alt her…. både telefon og internett….. Telefon kom tilbake en drøy times tid senere men ikno internett…. Efter noen timer begynte jeg å få “nett-nærver”…. fler telefoner…. mase mase mase…. nada…. *sukk*…. kvelden kom og kvelden gikk…. null internett…. så kom Fredagen…. Jeg ringte å maste igjen…. Den eneste vettuge infoen jeg fikk var at den sto oppført å skulle vere klar klokka 20:00 i kveldinga…..

Men det eneste som kom på linja ut i skauen her i kveldinga var dissa……

Blog Image

Klokka 19:54 ringte jeg å maste igjen….. ingen ny info…. ingen krisehjelp…. (*o*) Hvordan iallverden tror dissa telenorfolka at ei ensom ufør bærte midt pokkerivold uti granskauen skal klare seg uten sosial kontakt ei hel hælj ????? Hallooooooooo Sleng ut et mobilmodem iallfall da så jeg får kontakt!!!!! nope…. null hjelp…. null medfølelse…. null internett…. Dem var OPPTATT MED ANNET NEMLIG….
SE HER: TELENOR OPPTATT MED???

Så derfor sitter vi vanlige abonnenter uten kundeservice…
Kommentar i avisa skrevet av: Catalyzator, 26-08-2007 13:29:52
Jeg har hatt trøbbel med både mobil og internett-adsl’n i flere uker å nå skjønner jeg hvorfor…. Den siste meldingen på fredag var at det ikke kunne forventes reparert før ut i uka…. å i mellomtiden er jeg prisgitt internett over edge via mobiltelefon til SKYHØYE LUFTAKROBATISKE priser……Å nå skjønner jeg hvorfor (‘o’)
Dette kaller jeg rett å slett diskriminering og fryktelig dårlig kundeservice av Telenor !

Blog Image

Irritasjonen min ble så absolutt ikke noe bedre av at RyggeFlyplass var innvadert av idioter med dødslyst på både aktiv miljø og støyforurensing denne helgen….. som dem på arrogant vis kjøper seg “fri” av Mens vi som får den dritten i hue må bare godta det…. Jeg kan jo ikke sitte ute å glo på grankongler og gresset som gror engang for jeg har ikke kraftig nok hørselværn…… Håper dem får akkutt motorstans med spontan bakkekontakt hele gjengen…. SNAREST (‘o’) Nå hater jeg hele verden !!!

Arrogante miljøsvin… Det er direkte arrogant og forkastelig at slikt tillates i ei rolig landsens grønnsaksbygd….. LNF hørt om det ? (‘o’) Landbruk Natur og Fritid….. *sukk*…. Vi vanlige folk får ikke lov å bygge en gressklipperparkeringsbod på tomta engang…. å ikke får vi lov å røyke på åpen gate uten å bli ugglesett heller…. Men politikerne prostituerer bygda våres med miljøsvineri….. Å jeg sikter ikke bare til flyshowet…. Men hele flyplassprojektet og utbyggingen av kommunen RYGGE som et gedigent kjøpesenter og industrikonsern i kommunal/statlig prostitusjonsregi…..

Blog Image

For noen dager siden ble jeg også overraska av trafikk i skauen her….
Å det er ikke ofte det skjer nei…. reaksjon var liksom omtrent sånn: JØSS (*o*)…. en bil nedi hekkportal’n på vei ned mot huset hos Moder’n ?….. uhu….. (‘o’)…

Blog Image

Å… bare broder’n ja…. eller rettere sagt: sønnen hans….som får betalt for det tilåmed…. jobber som assistent/støttekontakt for en pjokk som liker å være ute på bilturer så da får’n vel timesbetalt og kjøregodtgjørelse for å besøke bestemora si når han har med denna pjokken…. (ö) ikke ofte dissa fra den sia av familien forviller seg uti skauen her til vanlig nei, bil’n kunne jo bli møkat… å de folka der blir krakilsk om det blir noe støv på bil’n…. trur ikke dem liker natur…. jaggu ikno rart dem bor i asfaltstrøk…. å jaggu godt er det også ellers hadde vi vel risikert tvangsasfaltering av skogsveien om dem camperte uti her….
*fjysj*… Sånt’no liker vi ikke……

Å sånn går no den ene og den andre dag’n….. det er ikke så mye annet som går liksom…. Var ute å kjørte en bitteliten tur med CataCråsser’n idag og det er deilig med frisk luft og det å kunne “bevege” seg “uhemma” uten fare for konsekvenser….. no’n bilder blir det jo også av sånna turer 🙂
Jupp…… Sånn var denne helgen…… 🙂