Nå føler jeg meg som en skosåle….. Tråkka på og svett…..
Været skifter mellom nydelig varm sol og kaldt regn….. men ennå kaldere om natta…..
Jeg har vært mye ute de siste dagene og resultatet er at nå har kroppen blitt helt jævlig å bo i…… Skulle visst hatt litt omsorg og nystekte vaffler…. hmmmm…

Blog Image

Søvn og hvile blir med ujavne mellomrom avbrutt av helikoptre og fly som som ser sitt snitt til å minne meg på sin eksistensielle rett til å bevege seg og forurense med lyd og annen skit i luftrommet over Garasjen hvor jeg camperer…… og Telenor har gjort noe med nettlinja mi slik at alt tar nesten fem minutter å få opp på skjærmen….. All aktivitet som krever innlogging her ute i cyber blir således vanskeligjort og fungerer svært dårlig….. Ukjente og kjente venner her ute som jeg bruker å kommunisere med på deres blogger og forum er blitt så å si utilgjengelig for meg herfra hvor jeg sitter……
Telenor påstår det er min PC….. Men når jeg kobler PC’n opp via en annen nettlinje så fungerer alle nettsider igjen så det beviser vel at min PC er iorden….. Men det vil ikke Telenor høre på…..

“Naboene” bedriver rovdrivft på jorda og materien vi lever av her……
Skjønner ikke dissa bondeknølene at jorderrosjon og tap av dyrkbar matjord faktisk kan forårsakes av at dem fjærner materiale som skulle vært tilbakeført og nedpløyd ??? Nøy dere med å få betalt for kornet….. Halmen er nødvendig føde for jordet !!! Dem tenker kun profitt å gir blaffen i konsekvensene……

Blog Image

Nå er det visst natta igjen……
Sove godt alle mine ukjente og kjente venner, jeg er her fremdeles….
selv om jeg er litt stille om dagen nå…. men det er hovedsakelig Telenor sin skyld…..