Trist utvikling…. Jeg uttaler meg på renavlet subjektivt grunnlag… Å jeg undres på om det er bygdas og landets politiske styring….. mangel på sådant….. eller mine krav til natur omkring meg…. som er dagens råttne tema ?
( forløperen for dette innlegget finner du HER )

Blog Image ArkivFoto: Catalyzator.

Dersom jeg skulle forårsake å støte noen med mine ord og ytringer så vær aldeles vennlig å stikk fingern i jorda og tenk bittelittegrann på at vi har ytringsfrihet her i landet og det er min rett å kunne benytte den for å fremsi mine subjektive meninger og oppfattelser av hva, hvorfor og hvordan ting skjer og styres politisk i bygda her, landet vårt og verden…… Jeg har levd omkring her i bygda i sånn omtrentelig drøyt førti år og har både erfart og tenkt mitt i den tiden som nå er passè…. den rolige og naturvennlige tiden….. Den tiden hvor vi kunne sitte i skogen å lytte på naturens egen sang…… vakre toner fra fuglene og rassling i løvet fra smågnagere……

Blog Image ArkivFoto: Catalyzator.

LNF…. Landbruk, Natur og Fritid 🙂
Det høres vakkert ut…. nesten så du hører fuglekvitteret blander seg varsomt med brisen i det rødmende høstløvet i soloppgangen over bygdelandskapet…… Lukten av høst og den kalde vinteren som nærmer seg med sine krystaller i hvitt og blåskjær…… Små og store fugleflokker samler seg til avreise….. vinker vakkert med sine fjerprydede vingeslag og snur nebbet mot varmere strøk….. mens søte pusekatter leker i gresset langs besandede bygdeveier i vår vakre fredfulle natur…..

Blog Image ArkivFoto: Catalyzator.

BRØØØØØØØØØØØØL (*o*)
Landskapet tordnes istykker…. ikke av lyn og torden…. ikke av global oppvarming eller en ny istid…. ikke av trollet fra dovregubbens hall på gjennomreise…. Men av flyselskaper med profittalske grådige øynene i samarbeid med en kommune som prostituerer sine innbyggere til fordel for komersialisme og kapitalisme mellom klokka 06:30 og 23:30 alle våre 365 dager i året (foreløpig), heder og ære i verdensbildet….. Politisk selvmord av et vakkert bygdesamfunn med sine Landbruk, Natur og Fritidsområder som omvandles til Landingsplasser, Norwegianpolitikk og Flyplasskapitalistiske avgasser og støy …….

Blog Image ArkivFoto: Catalyzator.

Med garanterte målsikkre skuddsalver har de planlagt dette, bokstavelig talt over våre hoder, i mangfoldige år…. De plasserte OSLO Lufthavn på Gardermoen…. rapporter om værforhold ble bokstavelig talt tåkelagt på bakgrunn av å eliminere Hobøl….. Hvorfor ?… Jo… Dersom Hobøl hadde blitt valgt, hvor værrapportene viste langt mindre tåkeprat, da hadde Rygge blitt eliminert…. Rygge var hele tiden hovedmålet….. Rygge….. Plassen som lå strategisk til for jevning med jorden….. Null verdi for noe ettermæle….. ukjent på kartet til tross for en beliggenhet som tillsa at her fantes det Gull og Grønne skoger….. Grådige Gullgraveres drømmeparadis…..

Blog Image ArkivFoto: Catalyzator.

Vel… Gjort er gjort å flyttelasset med nissen på toppen er i planlegginga….. TingTarTid…
Midt i blinken vil da være å omlegge vår lille jordeflekk til asylmottak og rehabsenter for ulike grupper rusmissbrukere….. De kan flys inn fra allverdens kanter av land og utland med Norwegian, og bygdelandskapet kan således utnytte sine tiloversblevne flekker til fremtidig rekruttering innen flybransjens mange avdelinger…… Tollkontrollen blir en værnet sysselsettingsbedrinft for å besørge inntauing av både levende og utstoppede politiske objekter samt tollfrivarer og andre uønskede produkter….. Som selvfølgelig kun har sitt grunnlag for aktiviteter sålenge vi har Norwegian på plassen…… *sukk*…

Blog Image ArkivFoto: Catalyzator.

PS…… Billigbiletter til sydlandske strøk og andre verdensdeler må vel sies å være det minst miljøvennlige tiltaket noen kunne klare og finne på….. Folk reiser jo halsoverhodet uansett om de har anledning eller ikke…. eller råd til det…. de reiser KUN fordi det er billig….. omsetningen øker… kapitalismen råder… profitten leder an og miljøet blir taperen i samtlige faktorer som kan inntrekkes…..

Thats all ….. today (‘o’).