Samleinnlegg for de siste dagenes skriverier…. disse dagene har jeg avsluttet nedtrappingen av kortisonkuren og dette har forårsaket at jeg er litt “treg” igjen og alle symptomene og vondter har øket på igjen…. å da blir jeg…. æhhhh…. taus og trett…. Høsten har grepet tak i naturen og omvandler den ukritisk til en gråbrun masse av kuldegysninger, dødens grep om altet…. vet jo at fra dette dødens grep vil alt igjen oppstå….. neste vår….. men det føles liksom så absolutt og kaldt…..

Blog Image

Jeg skrev hos: SIRENIA

Det værker og klør i skuldre og knær….
i giktbrøtne hofter og frøsne tær….
Vi samler oss rundt peisen med kaffe i koppen…
tankene vi sender hverandre gir oss varme i kroppen 🙂

Og videre skrev jeg en liten tanke hos: Superbibliotekar

Noen ganger…… når jeg kryper under dyna…..
lukker øynene….. lytter til vinden i trærne utenfor….
Da tenker tankene mine: the end…..
En merkelig følelse av lykke…
til tross for at tankene er i forening med å aldri være mer…
bare bli borte…. Underlig greier….
Vinker Vakkert og legger igjen en varm klem til Superbibliotekar 🙂

Blog Image

Jeg har vært å shoppa mat igjen….. fordi jeg er overlatt uten middagsmatservering i noen dager så da måtte jeg få stabbla inn litt ekstra micromatproviant i ei bråvenning…. det er ikke så enkelt uten annen hjelp enn ei snill mor med rullator som faktisk kunne trengt hjelp selv……. skulle kunne brukt CataCråssern min….. Den kunne nok hjulpet mye til slikt bruk men det er for langt å kjøre den til butikken for egen maskin og jeg har ikke fått noen ordning for å transportere den ennå….. så mat og slikt må derfor shoppes på “gammeldags vis”…. *sukk*… Men butikken er iallfall stor og romslig og godt egnet til å bruke el-rullestol i dersom jeg får hjelp til det fremtidig…..

Blog Image

Jeg skrev litt om valgets kvaler og
politiske valg på bloggen hos: HELGE

Politisk selvmord…
Jeg har hatt stemmerett i mange år….
Greit nok… (‘o’)
Jeg har fundamentale uenigheter med samtlige partier….
Ugreit…. (ö)
Stemmeretten må da bli å bruke på aktualitetsaker
men det er jo igrunn egentlig politisk ukorrekt….
Frustrerende… (‘o*)
En kan selvfølgelig bli sittende hjemme….
Da blir en kritisert, gjort narr av og fratatt klageretten
med utrykk som: Den som sitter hjemme og ikke stemmer har ikke klagerett….
Kvalmende…. (*o*)

Min mening er således at i det politiske BigBrother systemet som Norsk Politikk idag viser så burde vi respekteres og faktisk taes alvorlig dersom vi velger å sitte hjemme…. Dersom vi velger dette så er det jo nettopp et skarpt politiskt utrykk for vår misstillitt til politikerne idag….

En sikker innertier på valglista må bli:
Vaffel og kakao og en god bok i sofakroken……

——–

Jeg så at INE hadde skrevet et nytt innlegg om vår felles skjebne
og jeg la igjen en liten kommentar og hilsen:

Hei Ine 🙂
Godt å se at du er “i farta” 🙂
Jeg har nå også endelig, efter 15år som ufør pr definisjon og trygd, fått el-rullestol…..
Men foreløpig har jeg kun en slik som kan brukes her hjemme og i naturen (Ute) og ingen transportmulighet for å kunne bruke den i butikken for å shoppe mat osv….
Den mentale siden, det å gå oppreist og så sette seg i en rullestol, er faktisk værre enn mange kan forestille seg….. Tilåmed fastlegen min kritiserte meg da jeg ytret behovet for rullestol….. (måtte bytte fastlege) Ønsker deg masse lykke til videre og en stor varm klem til vennene dine som står ved din side 🙂

Blog Image

Høsten kan bli langvarig varm og fin……
Jeg har stor glede av mine to GarasjeVerandaSamboere og de er med meg på turer med CataCråssern så ofte jeg orker å rusle ut en tur….. Håper jo at det kan bli bedre system på dette med å kunne bruke den også til mer nødvendige ting, slik som å få handlet mat osv…… TingTarTid og det er ikke jeg som bestemmer slikt så jeg får russle rundt her i skogen mens de som bestemmer dette fyller ut skjemaer og sender hverandre papirer mellom kontorene i de ulike etatene……

Jupp…. sånn var nå tanker og ord idag…..
VinkerVakkert i alle høstens farger fra skogen 🙂