Sånn ca omtrent 7. September:

Høsten er i ferd med å omgjøre naturen til lavtgirede saktegående gråtonede rester i hvilemodus efter en opplevelsesrik og varm sommer……

Blog Image

Ei ukjent nettveninde fra vestsia av fjorden påminnet meg om begrepet “Indian summer” for noen dager siden og jeg fikk en ytterligere påminnelse da den i praksis raste inn på tunet noen dager senere i en litt mer identifiserbar form som påvirket både blomsterfloraen og andre fastboende i skogen.

Blog Image

Er dette en prins i kamuflasje ?….. bragt frem av den ovenfor omtalte “indian summer” og mentalt påvirket og klar for ettellerannet ?

Blog Image

Gleden over varmen som kom tilbake gav meg både lyst og initiativ til å lufte CataCråssern en liten tur i det enorme nettverket av stier som finnes her ute i skogen.

Blog Image

Turen gikk ut i litt mer ulendt terreng i skogen enn jeg vanligvis ferdes og det skulle vise seg at medbringing av røddehjelp var en svært så fornuftig investering når det gjelder optionutstyr til denne hjelpemiddeldoningen jeg har blitt sponset med.

Blog Image

Det ble en middels lang liten rundtur som egentlig vanligvis ville vært unnagjort på noen få minutter om en ikke var behefta med en slik CataCråsser….

Blog Image

Jeg må jo innrømme at det var himla morsomt å “russle” rundt i urskogen og tia gikk fort unna og det var tid for litt natteroooooooooooooooo…….
(kroppen var oppbrukt…..Hehehe :)))))


Neste dag…..
Sånn omtrent 8. September:

Det var mer av denne høstlige indian summervarmen i vente og dagen efter begynte garasjeverandaen å bli synlig deformert og kaotisk……..

Blog Image

Blog Image

Noen pauser og noen omorganiseringer senere var det tilåmed matservering….

Blog Image

Hva som videre skjer med garasjeverandaen og dens beboere er usikkert i skrivende stund men vil bli behørig dokumentert dersom tiden ikke stopper opp helt i den østlandske varmebølgen…… *sukk*….