Dagene siger fremover i en sånn nedkjøltsirupsfart for tiden…..
Deffekt kropp gjør at dagene virker ulevelig trege å lange og nesten uoverkommelige å tråkle seg gjennom…. samtidig så løper dagene liksom ifra meg…. jeg ser at det blir stadig opphold mellom oppdateringene her på nettsiden min og jeg skriver mindre og mindre….. kroppen er i streikemodus med ekkoeffekt….. Altså… når kroppen blir tilstrekkelig streikende så går det også utover det minimum jeg trenger for å holde liv i den…. å da blir vondt værre og enda værre….. rart med sånn skriving og tekst….. når en leser det som andre har skrevet så kan det vekke minner en ikke ønsker å ha…… er litt i bokmodus for tia…… foreløpig nådd side 406 og drøssevis med minner som burde vært ærkjent døde og begravede for flere tiår siden….. tragisk…… men et ubeskrivelig spennende nettverk og skjebner han beskriver…….
(Stieg Larsson: Jenta som lekte med ilden)

MEN……
De to som bor på garasjeverandaen har det ganske bra, de går nå høsten og vintern imøte med nyinnredet møbblement og finner stadig nye bruksområder…….

Blog Image
Noenganger kan det være godt å ligge et helt annet sted enn der det er forberedt og planlagt at en skal ligge lissom….

Blog Image
Det finnes alltid nye veier å gå om man har øyne og fantasi til å oppdage dem…. og er villig til å gå de…….

Blog Image
Når natten blir svart og kald er det godt å krype inn i teppets varme omsvøp og ha en god venn som passer på ved ens side……..

Blog Image
Hvem er’e som fant på å ikke bygge trappa helt ned’a (‘o’) trenger jeg ekstra mosjon eller noe ?

Blog Image
Atte det….. at når du hører at høsten begynner å påvirke små firbeinte krek fra skauen til å flytte inn i vegger og tak….. noen av disse ytters få som har unnsluppet garasjeverandaboernes krasse og kjappe klør….. å du hører noe ille til gnaging og kraffsing over i baderomstaket…. å så da…. at da tar du skikkelig sats og hopper opp å dæljer nevan resolutt med et vræl i takplankene…… da får’u vondt i nevan…… bare nevner’e…. (‘o’) …. absolutt ingen som syns synd på deg da nei…….

Vel…… Sånn går no dag’an…..
Imårra er det Tirsdag og jeg veit ikke om det er søpplatømming…. husker ikke når dem var her sist…… Dem tømmer jo dunken bare hver fjortende dag her utti huttiheitaskauen i enden av den siste sandveien….. men jeg har iallfall vært ute med søpplapåsan ifall dem tømmer’n imårra……

Vinker vakkert i cyberspace til alle ukjente….. og den kjente 🙂