Catalyzator på shopping / eksotiske forhold i nærmiljøet…. 09.Oktober…

I forbindelse med diverse forefallende vaktmesterarbeide i garasjen ble det påkrevd å foreta en aldri så liten shoppingtur til nærmeste byggevarehus. Det var spessiellt i treværksavdelingen at det liksom stoppet litt opp, på en måte……

Blog Image

Eksotiske treslag er jo svært anderledes enn det vi er vant med her hjemme fra vår egen skog og en kan jo noenganger undre seg på hva mer enn treværk som kommer inn over grensa med sendingene der ute fra den store verden…..

Blog Image

Språkmessig kan det jo også ofte bli vanskeligheter mellom individer i slike importforhold men jeg tok ikke initiativ til noen videre diskusjon med den fyr’n. Jeg foretrekker jo egentlig å kommunisere med helt andre former for levende vesener……

Blog Image
And…. times they ar’e changing….