Catalyzator om høstdagene som går å går å går å…

Det er blitt høstkaldt og kroppen min sliter med både ting som skjer….. og med temperaturendringer som ikke er av de mest stabile for tiden. Det tar tid for en deffekt kropp å tillpasse seg i en slik skiftende årstid, om den noen gang tilpasser seg…?, og på toppen av dette er både leddvondter, fraværende musklers manglende smertetærskler, uggefysen mavetass og isjias i både hue og rævva (‘o’) i full blomstring nå og humøret blir nok også påvirket av både vondter og svimmlerer.

GarasjeGarasjen er blitt offer for en ekstrem “Drive-In” ryddetornado som ikke nøyer seg med å fjærne gammelt opplagret skrot men som systematiserer og fikser det som skal lagres litt lenger og det som skal brukes i nær fremtid i ulike avdelinger for bedret oversikt og lettere tillgang og med det resultatet at det blir plutselig så meget bedre plass her……

Blog Image

Innimellom blir det også utvist gourmetianske kokkekunnskaper og en og annen vaffelporsjon blir tillaget og servert til GarasjeBeboerens største glede og ganeistiske fryd.

Blog Image

Sånn ellers så bedriver den Bergenske Gularsj’n og den Schwarte Aristokraten det meste av tiden med å planlegge viktige ting for sine fremtidige årstidsprojekter.

Blog ImageBlog Image

Ja….. sånn rusler nå dager og netter her i skogen…..

PS-NB-OBS !!!
Blog Image

CATALYZATOR STØTTER UNICEF, STØTT UNICEF DU OGSÅ !!!