PS/ OPPDATERINGER og NYE BILDER FINNES LENGST NED PÅ SIDEN…

Den siste tiden har det vært en tydelig merkbar økning i matvarekonsumet på verandaen og jeg har antatt at mine to små nuttekattepusunger har blitt store og sterke og således har hatt et stadig økt behov for energipåfyll til tross for at dem jo er ganske dyktige med påfyll for egen potelabb…….

Blog Image

Fra tid til anen har det vært en lurvete uflidd (fælt å si det) stygg grå katt i nærheten her og en stor hvit slask som begge helt tydelig har blitt stærkt misslikt av GarasjeVerandaens fastboende Gul og Svart. Men så……. Plutselig…. Rett der nede i veien….. som opp av intet….. der satt den! Søt og vellstellt, brannet av farge og nydelig velproporsjonert med et forfinet og smalt ansikt……

Blog Image

Blog Image

(Beklager de dårlige foto’ene men undertegnede, “overtegnede”, er i svært dårlig form for tiden og en liten zooom kombinert med en kraftig ustø hånd og fotografering gjennom vinduet gir svært så dårlig resultat….. Nye foto kommer ved en senere anledning om rå er….)

Ikke ble den jaget, å neida, den fikk full tillgang til GarasjeVerandaens buffet og fikk spise seg mett og fornøyd uten forstyrrelser av noe slag. De to fastboende av firbentslaget satt bare der å titta målløst på fenomenet som listet seg forsiktig inn og forsynte seg av det som var servert. Hvor lenge hadde den holdt på med dette tro ? Den var forresten tydelig drøy i buken så her kunne fremtidige generasjoner kanske bli sikret……

Tiden får vise hva som sker…….
Jeg har ikke fått full tillitt av den “nyinnflyttede” ennå så hvorvidt det er en dame og hvorvidt den bærer produksjon er ennå langt for tidlig og fortelle noe om……
MEN….. en ting er iallfall sikkert, at dersom den er hjemløs så blir den IKKE innmeldt til det såkallte dyreværnsmessige huset i nabokommunen som i sin tid ville nekte meg et kattungekull av den enkle grunn at jeg ikke vil underskrive deres dødsdomskontrakter om tvangssterilisering, noe jeg synes dyrets eier må få avgjøre selv på sine egne premisser. Jeg har jo også blitt benevnt å tildels behandle mine firbente venner dårlig da disse ikke får lov å entre min ringe bolig men derimot er henstillt til å leve sitt liv på verandaen og i guds frie natur…….

Så…. dersom den blir boende her, og ingen eier savner den, så får tiden vise hva som sker….. på den annen side så kan den lille på fire være på en lang reise i verden uten beboelsesplaner her på tunet….. Time Will Show 🙂

OPPDATERT 23.10.07 ” HitteKatten “
Jeg plasserte litt mat nedenfor trappen til verandaen slik at jeg
fikk den fremmede pus i fred og ro foran kameraet 🙂

Blog Image

Blog Image

OPPDATERT 24.10.07 om HitteKatten
Den begynner å bli litt “frekk” og efter GarasjeVerandaBeboernes utrykk
ser det ut som om den kanske ikke er ønsket så veldig hjertelig velkommen
i felleskapet alikevel…… ? … time will show…..

——————————-

Oppdatert 17.11.07
(November) Legger inn to nye bilder av vandrerpusen:

Blog ImageBlog Image
Det er en vakker og søt liten katt og den virker frisk selv om den er blitt litt tynn….
Jeg får kanske begynne å gi den litt oftere mat og mer regelmessig…..
Ser jo ikke ut som den har noen snusende retning mot noe som kan kalles “hjem”…… Den har nå lagt kraftigere vinterpels og blitt mer “svart/gråstripet” på utsia men underullpelsen er veldig brungrå men det kommer ikke frem på bildene.

Nytt bilde 20. November 2007
Blog Image