Catalyzator med forkle og ei vaskefille i skjortelomma smiley

I dag er det ingen billedkavalkade her…… (glemte å ta bilde av den nystekte pizza’n)
Det har sin årsak i Vlågg-eierens desperate forsøk på å finne kjøkkenbenken og å få vekk den der velkjente følelsen av at raggsokkene liksom limer seg fast til gulvet ved sentrale soner i kjøkkenavdelingen…….. uhuuuuuu….. (‘o’)….
Joda….. jeg veit åssen å bruke vaskefilla og skurekluten å nå var det et påtagelig behov for en sådan dont her efter flerfoldige perioder med kjøkkenbesøk og matlaging og annet forfallende arbeid som selvfølgelig setter spor…… VelVel… jeg har ikke krefter til noen storengjøring, er vel også derfor kommunens helsetjeneste, efter vedtak i fjor høst, vedtok at jeg hadde stort behov for både hjemmehjelp og personlig assistent….. MenMen…. ikke sett noe til sånna her ennå nei…. jeg overlever uten også…. selv om jeg ikke kan nekte for at det faktisk bidrar til å forsemre helsa mi kraftig….. Nå er ijaffal kjøkkenbenken og kjøkkengølvet klar for inspeksjon :D))))) *flirer rått* Jeg er såååååå flink atte :D))))) å 100%krøppling ikveld (*o*)….. *sukk*…

På PC’n har det kun blitt kommentering de siste dager og et aldri så litet utdrag kommer herunder:

LINDIS var fysen på noe goddis idag…..
http://www.vgb.no/25098/perma/256799

MIN KOMMENTAR:
Jeg har en skuff på kjøkkenet som aldri skuffer meg (‘o’)
Men….
Det skal dog tilføyes at det er uhyre skjelden, kanske tre-fire ganger i året, at jeg hyser på noe i den skuffen…. jeg kjøper mest for at da er det noe der ifall noen skulle forville seg hit på besøk….. *sukk* må bytte til en større skuff snart…..
Skrevet 23. oktober 2007, klokken 21.45

Arbeiderpartiet/Anne Marie Dranger Bachen var bekymret for robotenes rettigheter idag….
http://www.vgb.no/26009/perma/256319/

MIN KOMMENTAR:
Robotenes eldreråd angriper regjeringens mangelfulle behandling av pensjonsfondene deres samt deres kår og servicebehandling på pensjonspensjonatene.
“Dette er uakseptabelt!” taster de frem på sine skjærmer mens deres leder skriver: “Vi må stå sammen i kampen om oppgraderingspakkene for vår aldrende software!”
VG-nett følger utviklingen i neste nummer av Arbeiderpartiets blogg for de oversette roboters velferd….. (‘o’)
Skrevet 23. oktober 2007, klokken 21.41

MIN neste KOMMENTAR:
Hehehe :D)))
Morsom problemstilling igrunn….
Men…..
Jeg mente det vel litt sarkastiskhumoristisk…..
Det skulle ikke forundre meg om den videre politiske dominansen her i landet vil bruke både mer tid og mer penger på å utdype den maskinelle robots virkelighetsoppfattning enn de er villig til å bruke på å ivareta levende menneskers ve og vel både innen eldreomsorg og uførhetstilværelse…..
Det moderne samfunns utviklingsgrunnlag er jo langt viktigere enn mennesket i seg selv som trossalt er ganske gammeldags om vi ser realistisk på det hele…..
*nikker med et lurt flir* :D)
Skrevet 23. oktober 2007, klokken 23.20

HOS NISSELUE idag om 24/7 samfunn:
http://www.vgb.no/26000/perma/256929

MIN KOMMENTAR:
I motsetning til dagens fabrikklignendes samfunnsystem hvor mennesker i stadig større antaller blir både Psykisk og Fysisk sjuke av det hele så har naturen egentlig utstyrt oss alle som INDIVIDER ! Individ, individuell (‘o’)
Naturlig er vi ulike allihop og begynner vel derfor å bli ganske gammeldagse samt at mennesket som individ snart har utspillt sin rolle i samfunnet. Vi duger simpelthen ikke lenger på grunn av den ekstreme individualismen fra naturens side.
Jupp….. (‘o’)
Skrevet 24. oktober 2007, klokken 10.49

HOS SIRENIA idag om maskefall:
http://www.forfatterbloggen.no/roller/page/emp?entry=maskene_faller

MIN KOMMENTAR:
Jeg tror “maskefall” stadig mer utvikler seg til å stå som et utopia for oss mennesker…..
Dagens samfunn er utviklet over århundrer med målsetning å gjøre oss like, som en menneskefabrikk…..
Vår naturgitte individualisme blir vasket bort og individet som naturen skapte blir erstattet med roboter og deres rettigheter med høyere pensjonsordninger (supportpakker) og grundigere tillrettelagte helsestell (service og hardwareoppgradering) enn noe levende individ noen gang kunne forestille seg å drømme om….
Derav intet maskefall men en sørgelig ærkjennelse av å stadig bli tvunget til å skjule vårt virkelige jeg med kraftigere masker og fabrikklignende liv…….
Skrevet av Catalyzator , 24. oktober 2007, 11:30

HIPORS om lufting av kjæledyr i barnevogner:
http://www.vgb.no/10211/perma/256963

MIN KOMMENTAR:
Reinspika dyreplageri!
Vi lærer unga opp å gå, mosjon er sunt osv….. Men kjærringer med karriere og arbeidslivet som førsteprioritet er blitt så fulldynga av spebarnsabstinenser at de må putte katter og hunder og kaniner inn i barnevogner for å få tilfredstillet sitt puppesyndrom…..
Næ… send dem til psykolog før dyra våre blir helt ødelagt å ikke tåler frisk luft lenger…… (‘o’)
Skrevet 24. oktober 2007, klokken 13.52

FRK_MEG om å vise omsorg for en fremmed:
http://www.vgb.no/21500/perma/256967/

MIN KOMMENTAR:
Så godt å lese din godhet og omsorg 🙂
Akkurat hva jeg savner og ser at mange andre savner i tilværelsen…. fordringsløs godhet og omtanke for hverandre. Virkelig godt å lese ditt innlegg idag, jeg trengte det og det gav en vidunderlig god følelse 🙂
Hils vakkert til dine 🙂
Skrevet 24. oktober 2007, klokken 14.36

Å sånn gikk de dagene……. *dobbelsukk å stup i sofaen*