Søndagen brukes effektivt og fornuftig må vite……..

Snufser og hulker litt vemodig…….
Nå ligger denne godingen min ute til spott og spe på finn……
Min nydelige Suzuki Intruder800 (USA) 1994 mod Til Salgs.

Blog Image

Dersom du vil se annonsen så klikk HER !!! *snufser litt* (‘o’)……

Sånn videre har igrunn søndagen forløpt i et ganske vått modus……

Blog Image

En lekasje fra taket på verandaen hadde funnet veien ned i hjørnet og ramla med diverse avslørende våte plassk rett i sofaen hos Gularsj og Shwart…… Det ble en hurtifiks med flytting av kosehjørnet og strategisk plassering av en plastdunk innved veggen. Noen tepper måtte inn til tørk og lampene måtte flyttes unna den værste dryppen….

Blog Image

Da det var et huffsefysent slagregn ute å katter som kjent er en smule bepelset og korte i lortfallet så ble de transportert til middagshula i en liten transportkasse for å unngå å møkke ned huset til middagshulemodern. Kjekt med litt transporttrening også :)))

Blog Image

Blog Image

Begge de firbeinte nøt både middags og dessertrester……. Mjammmmmm :))))

Så var det tur hemmat igjen og middagshvil……..
Litt PC-tid ved kontorpulten endte med ufrivillig gølvvask…… uhuuuu (ö)…

Blog Image

At et halvlitersglass med vann kan bli så myyyyyyyeeeeeee (‘o’) …det var jo laaaangt fra fullt tilåmed…… å såååå mye glassbiter (*o*) Kanske på tide å minne seg sjøl på at når man er plaga med ufrivillige rykkninger i diverse kroppsdeler sånn i utide så bør sliktno IKKE plasseres der dissa kroppsdelene veiver til vanlig lissom…….

Efter glasspelling og vask og ennå mer glasspelling og vask og og og og…..
Da var det på tide med litt kveldsmat……..
Micronisert Pizzabit er helt godkjent :))))))

Blog Image

Jaha…… sånn gikk den søndagen……
Å fremdeles regner det ute……