06. November……
Catalyzator sovner i stolen……

En strålende solskinnsdag i November blir benyttet på det aller fornuftigste til en lenge planlagt “visitt”. Dagen var så fin at fristelsen til å bare legge på hjul å fortsette i det uendelige var umåtelig kraftig….. ubotelig kjøreglede er som kjent ikke til å unngå når man først nærer kontakten med solvarm asfalt og de fastlenkede trehundredeogti hestene brummer utolmodig under panseret…. *sukk*….. Men jeg hadde noe annet å gjøre denne solskinnsdagen og avtaler må holdes, så jeg stagget mine lyster og svingte lydig av fra E6’n og nedover mot by’n……

Blog Image
Grønningen og jeg tok en aldri så liten ekstrasving gjennom øvre innkjøring mot sentrum før vi fortsatte i det nydelige solskinnet mot vårt mål for denne utflukten……

Blog Image
HANDICARE er en leverendør av hjelpemiddler for oss som ikke fungerer helt slik som “vanlige” folk og de har kontorer og lager liggende litt på utsiden av by’n i et relativt rolig område og med god parkeringsplass for sånna Grønninger som brummer rundt på måfo i leting etter fornuftige shoppingobjekter…….

Blog Image
Testing av HVILESTOL <-(PDF) og den hadde så mange justeringer og tingester at selv min deffekte kropp burde ha store muligheter til å finne seg tilrette i denne….. og det kan jeg bekrefte at jeg gjorde ja…….

Blog Image

Der sovna Catalyzator…… :)))
Blog Image
Vel…..
Etter å ha blitt innført i stolens mange innstillingsmuligheter og informert om alle mulige, og umulig, ekstra tilbehør så var det atter igjen å brummle de trehundredeogti hestene i den grønne doningen hjemover gjennom det høstgrønne og solskinnsvakre landskapet her på det ytterst sentrale østlandet midt i skogen…….

Blog Image
Nå er det da bare å vente…… Stolen er prisforhandlet
(som det så fint heter) med trygdeverket og jeg håper at ergoterapeuten min i KOMMUNEN vil se en gang til på saken i håp om at jeg kan få en slik. Foreløpig har jeg en aldri så liten angst mot å betale den selv… på en måte……