09. November……
Catalyzator sitter i mørket…..

Lyset ble plutselig borte (‘o’) ?
Merkelig…. det ble plutselig svart på badet, lampa glødet svakt på soverommet, ved PC’n lyste det vanlig i lampa og der var varmeovnen også igang som normalt men kjøkkenet var svart….. småspooky….. Det første jeg tenkte var at det måtte være noe jordfeil eller kortslutning en plass…. rusla rundt å sjekka sporadiske punkter for feilindikasjoner men fant liksom ikke noe annet enn at…. strømmen ikke var frisk lissom (‘o’) AHA!!!!! en fase mangler….. JEPP! Ringte hafslund å meldte inn feilen og fikk høre at det var tre kilometer ventelister idag for hele “bøgda” var belemra med trefall i stormen i natt….. *sukk*…. vente…… Åsså jeg som ikke tåler tempsynk…… Vel…. etter et par timers neglbiting så jeg det glimta i en hvit servicebil bortimellom trærne og noen som klatra oppetter transformatorbeina og noen kvarters tider etterpå var det atter igjen ljos i glaset :D))) og da ringte reparatøren som kunne melde: Ene fasen var ute… sikringsbrudd… Dem håpet det gikk bra med meg og at jeg ikke ble for frøsen mens jeg venta…… iiiiiiiiiiiiik (ö)

Men jeg fikk jo tid til detta i mellomtia da: NRK Alltid Moro eller MITT BILDET

Det ble nok litt for lenge kaldt idag ja…… og attpåtil etter at jeg hadde hatt et par dager med “overload” og dårlig søvn….. Jeg har for det meste sovet vekselvis i stolen og på sofaen og ellers bare gjesp og gjesp…. “kulde” gjør sånn med denna kroppen….. det vil si: når tempen inne synker under 24grader så tåler jeg bare noen korte kvarterer før det blir alvorlig problemer….. så nå fryser jeg…. å gjesper…. sitter omtrent oppå ovnen, over 24grader her nå men det tar nok noen dager før kroppen er “bra” igjen…. *sukk*…. Å nå som jeg ikke får middag heller (‘o’) er overlatt til pizza og micromat i ei uke….. JaJa :D) Jeg slipper jo å gå ut….. vel…. må jo ut på verandaen med mat til firbeintingene da men det går nok bra. Jaggu godt posten kom med pakke til meg :)))))) hvis jeg bare blir såpass at jeg orker å lese nå så er det iallfall de første dagene reddet…
Nemlig bok nr3 i trilogien fra den eminente forfatteren:
Stieg Larsson: Luftslottet som sprengtes (Millenium)

Blog Image

Så nå gjør det ikke noe om det blåser om natta å holder meg våken…….
Jeg har noe viktig å lese :)))))