Catalyzator besøker Nabo’n (19. November) og minner seg sjøl på å unngå å havne på sånn sjukt hus…….

Med Are Kalvø på nattbordet og kaffekoppen i nærheten har iallfall Nabo’n noe å fordrive litt av tiden på der ho ligger…..

Blog Image

Ho virka litt “pungtert” denna Nabo’n min……

Blog Image

På veien hjem måtte jeg proviantere litt……

Blog Image

Hjemme måtte jeg tette noen sorte hull i verandataket med sånn der forhudningspapp og stiftemaskin……..

Blog Image

Å så……
Endelig….. efter en lang og slitsom dag kunne jeg slenge beina på bordet, glane på værmeldinga på tv’n og nyte dagens første mageinnvandrende kaloriklomp……
(hadde spist en ost-skinkesalatmiddag først) KAFFE og KAKEMANN :))))))

Blog Image

Å sånn var den dagen…… og kvelden…..

PS/…… Her er forresten et nytt bilde av den lille VandrerPusen som har holdt til her siden i høst og som nå virker som å ikke ville gi opp en mulighet for fast bopel i garasjens nærhet…….

Blog Image
Søt og kos lita pus som nå lyder navnet: LillePusa 🙂

————————————–

OPPDATERING om NABO’n 21. November……
Hun er nå ferdig utredet på Feiringklinikken og konklusjonen var at hun ikke skulle oppereres eller blokking nå. De fant en tett åre men anbefalte ikke operasjon da den hadde liten betydning. Den var en av de fire nye hun fikk ved bypassoperasjon i 1997. De kunne heller ikke si med sikkerhet om hun hadde hatt et infarkt så det er fullt mulig at det var det vanvittige høye blodsukkeret som gav henne illebefinnendet. Så da er såvidt vites nå planen at hun er tilbake i middagshula si imorgen kveld eller noe sånt. Jeg får skramle meg over tunet i mårra å se om jeg får fyr i ovnen hennes så det er varmt når ho kommer.

——————————————–

OPPDATERING om NABO’n 22. November…..
Home sweet home hørte jeg ho sang da ho skrangla seg ut av drosja idag, ho sang så høyt at jeg hørte det gjennom hekken og over tunet og rundt svingen å helt opp inn i garasjen her…… Godt det gikk bra denne gangen også 🙂 Nå er ho iallfall i god form igjen og alt vel.