Nå er tingene nesten “normalt” i skogen hvor garasjen står og det ryker atter igjen fra pipa på NaboHuset der borte i skogen og om noen dager blir det kanske middager hos Nabo’n igjen. Godt hu er på plass igjen iallfall og at det virker som om alt går bra og uten mén av noe slag. Noen dager rekonvalesent er nok på sin plass å så får vi se hva dagene byr.

Her i garasjen besto middagen idag av en stykk:
Blog Image

Jeg var rett og slett for dårlig til å lage noe mat å måtte ty til overlevelsestrategi….. jeg har faktisk gjort det noen dager nå…. et slikt minimåltid ved middagstid å så litt lengre utpå kveldinga, sånn i ca 19-tia når jeg har hvilt en stund etter overlevelsesmåltidet så microniserer jeg en slik ferdigmiddag fra Findus og blir mett og fornøyd. (nesten……. )

Jeg har forresten åpna en JuleVlågg…… Klikk bildet her under 🙂

Blog Image

Vil du være med å blogge i den ? eller bare kommentere ? som registrert så slipper du å skrive kode ved kommentarer og du kan bruke smilis og lage linker (popupfunksjon) i kommentarene, samt at i JuleVlågg’n gir jeg deg også tilgang til å skrive helt egne innlegg i bloggen 🙂 Send meg en meil med informasjon om deg selv og hva du vil ha for navn så kanske jeg sender deg en invitasjon til å delta….. hvis humøret mitt er i modus for det idag :)))) Hehehe :)))))

Sånn ellers så er det jo ei laaaaang tid igjen til jul så det er ikno hastverk :)))

OPPDATERT 25.November kl: 13:16…..
Nisselue inspirerte meg til en utvidet vloggtanke idag på vgb idag…..
Den fikk sin utforming omtrent slik:

Mennesket har i tusener av år hatt behov og ønske om å leve i samfunnsmessige kollektiv med de fordeler og ulemper det medfører. Men…. ei egen lita hule, et krypinn, en privat flekk liksom, er på samme vis også noe menneskene alltid har hegnet om, en privat flekk hvor ikke alle ramler ubedt inn med sine klampende støvler og rister sine paraplyer i utide…..

Joda….. Både eget og felles er begge av det gode 🙂