Her har det blåst huffsefysent kaldt idag men solen tittet frem i vinduskarmen en liten bitteliten stund hvorpå jeg snublet frem kameraet og foreviget den nydelige atmosfæren jeg skuet mot stallveggen ute på tunet.

Blog Image

Nabo’n er jo på plass igjen og idag spiste jeg middag hos henne, en enkel men durabelig god spaghettierett med mild kjøttsaus til. Gularsj var som vanlig med inn på middagsvisitten og slo seg bedagelig og godt tilrette inne i stua ved peisovnen.

Blog Image

Senere på kvelden tittet jeg innom bloggen til MadJoyvgb og fikk inspirasjonen til denne lille internettske tanke:

Jeg tror vi opplever bloggsamfunn og andre samfunn på internett på samme måte som ei veikro eller en stampub, en møteplass og “ljugarbenk” hvor noen titter innom av å til, noen er “fast inventar” noen er periodikere og så har vi de tilfeldige forbipasserende i ny og ne, felles for oss alle er at vi er levende individer med et ønske om kortere eller lengre felleskap og vi ønsker å dele vår tid med andre på både godt og vondt for kortere eller lengre perioder…. og slik går dagene, ukene og månedene mens samfunnet skifter karrakter nesten umerkelig rett foran vår egen nese og vi skifter også, på samme måte som vår kropp i fysisk forstand kontinuerlig er i fornyelse er også vår psyke og personlighet i stadig endring…..

Ha en riktig god kveld i cyberspace både kjente og ukjente venner 🙂

OPPDATERT MIDT PÅ NATTA til 27. November……

Og kveldsmaten i kveld……. Tja……
Det ble denna det (‘o’) (klokka 02:00…….. *sukk*

Blog Image

PS/….. HUSK JULEVLÅGG’n
Blog Image

Happy JuleVlågg 🙂 smiley