27. November……
Catalyzator fikk ny T-skjorte idag *gliiiiiiiser* :)))))))

Blog Image

Blog Image

Det er jo en meget treffende tekst på en tildels svært deffekt kropp, Catalyzator er jo pr definisjon, av samfunn og helsevesen, deffinert som 100% ufør med diagnoser som et langt og vondt år….. Ho har dessuten fått ennå noen diagnostiske deffekter etter at definisjonen 100% ufør ble konkludert så da er ho antagelig i henhold til diagnostiske kriterier for uføreprosentsatser noe sånt som 150% ufør eller noe der omkring…… å nå har ho endelig fått seg et passende anntrekk å posere i 🙂

Årsaken til motagelsen var forøvrig på grunn av en aldri så liten sponsing ho gjorde til vår landsdekkende reklamefrie antikomersialiserte TV-kanal NRK og deres nettsider, nærmere bestemt NRK ALLTID MORO

Det første var en aldri så liten “hevn” mot redaktøren av Fredriksstad blad som publiserte et ikke bekreftet bilde av Fredrikstads ordfører i en noe beskjemmet kledning: ARTIKKEL FR-BLAD og ARTIKKEL VG Å via min pc og noen tolmodighetstimer så befant dette resultatet seg på vei til nrk-redaksjonen for vurdering…..

Blog Image

Senere var det en aldri så liten sak i VG som vekket min interesse: ARTIKKEL JULEBORDTIPS Det førte til en ny inspirasjonsrunde og dette ble resultatet…..

Blog Image

Jepp……
Sånn går nå dagene i skogen og jeg minner atter igjen om
vår kollektive adventsplass:
JULEVLÅGGEN 🙂

Blog Image

Happy Julevlågg 🙂

PS/……… fremdeles 28.November……
i dag mottok jeg kopi av meilkorrespondanse som tydeligvis har foregått
internt hos Fujitzu Siemens angående denne saken:
AMILO PRO
men noen løsning på problemet kunne jeg ikke se å lese i meilene…..
Det var mer som om: Taaaa den riiiiiing å laaaaa den vaaaaandre…..