I og med at “Nabo’n” ikke er helt iform etter sykehusoppholdet sitt ennå så ble jeg piska ut som piratdrosje idag, noe som i og for seg er helt akseptabelt selv om jeg egentlig ikke orker å bevege meg for egen motor….. Bilkjøring går greit lissom….. Det er all butikkgåingen og maset kroppen min ikke fikser…..

Men nok om det, hu spratt inn på posten mens jeg knipsa et bilde av ?julegrana? som den lokale blomsterbutikken hadde plassert på fortauet…. Modern art ? RødRussJul ? eller rett å slett en julegran ala raggsokk ? … vel….. dem om det lissom (‘o’) …..

Nedi “by’n” (Moss) hadde ho visst også noe ærend…. å da benytta jeg tjangsen og knipset den ikke akkurat juledekorative siden av sentrum… Virkelig en by å være stolt av i desember…….

Så var turen kommet til Rygge’s nye bordell (der rygge prostituerer seg så godt de kan for å smiske seg inn under Moss by’s vinge) Varnaveien, også kallt City syd ! Med en enorm rundkjøring…..

Tilåmed matvarebutikkene voldtar hverandres handlekørjer….. Hvor er det blitt av moralen i samfunnet vårt ? .

Men jeg fikk ijaffal fyllt opp frysern min med litt kveldsmat…. å annet sånn nødvendig overlevelsesproviant……

Og pusekattbuffetten på verandaen fikk også lagerpåfylling…. jeg har jo ei hjemløs pus i kosten også så lageret går unna fort….

Vel….. Sånn gikk altså den dagen…..
Et svært ubetydelig og smått steg for menneskeheten……
Men en gigantisk nestenuoverkommelig shoppingdag for Catalyzator’s deffekte kropp….
.

Sånn “off the rekord” kan jeg også tillføye at det ble innkjøpt 6 stykk jordbærmelkhalvliterer, 1 liter Q-helmelk, en påsa bananer, 3 pakker CreamCrackers og 4 stykk 5-litere med vann…… Nå er det jaggu på tide noen snart tilbyr matshopping på internett… med levering hjem på døra….. *sukk*

Å du…. Ikke glem å surfe innom: JULE-VLÅGG’n :)))