I flere dager nå har jeg vært mer eller mindre i kontinuerlig offmodus….. smiley

Det har vært så og si umulig å sitte ved kontorbordet å redigere bilder eller skrive mer enn to setninger på pc’n……. antageligvis en kraftigere etterreaksjon på kjøreturen, som jeg bisto Nabo’n med på mandag, enn hva jeg bruker å oppleve….. somoftest har jeg iallfall orket å fipple litt på dataen men det har vært heller skrallt nå i noen dager…. På den annen side har jeg klart å få i meg litt mat hver eneste kveld og det merkes godt i forhold til det at jeg sover bedre, drømmer mer aktivt og behøver bare ligge ca 45 minutter for å få igang sirkulasjonen i kroppen om morgenen for å klare å stå opp….. men jeg har mer vondter…. både i nakke, rygg, beina og nyreregion….. og derav null krefter til å bli værende oppe liksom……. .

Jeg er litt skuffa over dette TV-greiene også…. smiley

Jeg har jo innvistert i en slik ny digitalmottakerboks fordi disse som vi brukte under prøvesendingene ikke lenger var brukbare når de aktiverte dette nye mpeg4-systemet…. men det som var så bra og fungerte så stabilt måtte altså byttes ut å nå fungerer det svært dårlig og ustabilt… kanalene faller stadig ut, bilde fryser og hakker og jeg må reinnstallere denne boksen opptil flere ganger i uka å slikt er jo håpløst…. Sånn går dagene….. nå er jeg i sutrehumør….. .

Adventstid og ensomhet…..
smiley
Dette er noe jeg ser mye av her ute i cybernett….. Svært mange mennesker, som meg selv, er ensomme og alene på grunn av sykdom og/eller uførhet og vi søker stadig på nytt å få kontakt med noe eller noen for å føle en tilhørlighet i samfunnet, vi er på desperat jakt efter likesinnede og forståelse….. å vi finner mange som er som oss…. noen er svært sosiale, noen er bare bittre…. noen er både her og der og noen er flyktige i forbifarten…. men felles for oss alle er at vi hadde ikke strukket ut vår arm i cyber om vi ikke ønsket kontakt……

Blog Image

I dag vil jeg tenne et lys for oss her i cyber……
For oss som ønsker kontakt men som ikke har helse eller krefter til å ha kontakt med våre venner i det daglige livet hjemme eller i samfunnet….. Jeg tenker på oss som en stor familie som har havnet litt for langt unna hverandre i den fysiske verdenen og ønsker oss en trivlig adventstid med masse kontakt via internett med alle våre kjente og ukjente venner 🙂