Nå føler jeg meg litt dum…… treg….

Det har seg nemlig slik at jeg som barn alltid ble betydelig dårligere
når høstkulda og vinteren slo inn….. Da jeg ble noe eldre ble jeg oppmerksom på noen artikler som omhandlet skadelige stoffer fra parafinbrenningsovner som kunne gjøre folk syke, dette gjaldt spessiellt parafin med tillsatt fargestoff og debattene florerte i pressen på den tiden. Jeg tenkte meg om…… JEPP !!! smiley
Hver høst når parafinovnen i gangen utenfor mitt soverom ble tent så begynte hodepinen som ikke gav seg før vårvarmen hadde overtatt…… å slik fortsatte det helt til jeg flyttet ut fra mine foreldres hus…….

Nå er det igang igjen…….
Med hodepine og dunkedunk, tåkesyn og press i tinningene…….
Slik har det jo ofte vært i perioder, noen dager…. noen uker… osv….
Men de siste par årene har det virket som om hodepinen har trappet
ned ganske mye å jeg har på en måte trodd at dette var noe possitivt
i sammenheng med min sykdom(mer) ……..

STEARINLYS ?
De siste årene har jeg ikke hatt krefter til å gjøre det koselig rundt meg, husvask, klesvask og selv egen vask har blitt prioritert bort og
jeg lar dagene gå….. så lenge jeg er “oppegående” så får jeg i meg mat å kan iallfall bo hjemme. MEN….. denne adventstiden har jeg gjort noe jeg ikke har gjort på mange år…. Hver kveld har jeg hatt en liten nissegruppe på stuebordet varmt opplyst av fire søte små stearinlys som har brent ca 2-4 timer…….

Hodepinen har vært plagsom den siste tiden å jeg tenkte at jeg nok hadde blitt dårligere og beveget meg for mye, har jo trossalt en nakkeprolaps også som er vond og gir smerter i nakke, skuldre og hode…..

STEARINLYS DAMPER PARAFIN !
Kan dette være forværringen den siste tiden ? Kanske…….
Jeg skal nå forsøke meg forsiktig frem og se det ann litt….
Jeg har god ventilasjon så det er ikke mangel på luft her…..

Interresant hvis noen av dere har noen lignendes erfaringer om slikt ?


OPPDATERING midtPÅnatta ca kl: 00:15………
Kvelden ble fornuftig nok avrundet med et aldri så lite måltid mat……
En fortreffelig Casa De Mama Pizza :)))))) Nammmmmmmm
smiley