Et vindu på 50(b)x80(h)cm gir meg utsyn mot den verdenen jeg før tilbringte mesteparten av mine våkne døgntimer i og der ute har de fete på fire ofte viktige ærend omkring på fjellknausen slik at jeg fra min vinduspost kan knipse ett og annet tillfeldig foto her fra min PC-possisjon “trygt plassert” inne i varmen de dagene/ukene hvor jeg ikke har krefter til å stikke nesa mi utendørs.

Jeg hadde litt hjelp her i sommer til blandt annet å fikse tetting av “døråpninger” på verandaen for å gjøre de fete på fire sitt daglige liv litt behageligere der ute, men…. efter en tid så var det umulig å lukke/åpne denne lune beskyttelse på grunn av fuktsvelling kombinert med manglende skråbånd så jeg gikk dagesvis…. ukesvis med planer for modifikasjoner (kall det gjerne hærværk :))))) Men iallefullefall så ble “dørbladet” strammet opp med skråbånd på øvre halvdel og da kappa jeg likesågodt av et hjørnet nede i samme slengen slik at de fete på fire kan bestemme possisjon selv uten nødvendig innblanding fra min side……. Og om den skulle svelle eller henge ned på nytt igjen så er jo hjørnet åpent uansett om jeg ikke orker å fløtte på selve “dørbladet” :)))) smart :))))
(jada…. hjørneåpningen ble noe maksimal skakk og minimalistisk stor men jeg orka simpelthen ikke snekre et helt nytt dørblad selv om jeg faktisk har brukbare karrakterer fra VKII inkludert byggfag…….. *sukk*

Gul vurderer situasjonen…… mulig den åpningen ble litt snau for den fete firbeintingen…. *slankedørmetoden* Vil du ut… så vil du…

Tempen på verandaen kryper ofte langt nedover selv med “dør” så det er ikke noe “vinterhage” å regne der ute nei…..

De fete på fire sin matbuffet har infrarød frostsikring……

De fete på fire sin koseplass har dobbel infrarød frostsikring….

Å jaggu har ikke hu som skriver detta innlegget også fått seg sånn frostsikring der ho sitter ved PC’n inni den ikke helt issolerte garasjen å forsøker å holde tempen på levelig nivå…… Kaldt ute…… men inne er det nesten trope…. *phuuuuuu…..*
(tempen er målt akkurat her jeg sitter efter å ha “testa” infraovnen da velåmerke…..ikke i resten av huset Hehehe :)))))))))

Som man da selvfølgelig kan forstå så inntas nattmaten også fra den samme possisjonen hvor tempen er levelig inni bygget her….. Egentlig er det denne possisjonen undertegnede stort sett befinner seg i…. selv om pc’n ikke brukes aktivt er den aldri mer enn et minimalistisk kortsynt blikk unna Hehehe :)))) det er nemlig for kaldt noen meter unna ovnen så det så……

Fra spøk til smith&wesson så er det et relativt dårlig issolert bygg jeg bor i og mine 50kvadrat sluker nå sånn ca 5500watt i ren oppvarming fordelt på 3 oljeradiatorovner, 1 infraovn og et baderomsgulv hvor byggets eneste innedør står åpen hele tiden for å sirkulere maksimal varme inn her hvor jeg oppholder meg. De fete på fire ute på verandaen har 3 stykk 150watts infralamper som ikke medregnes i mitt oppvarmingsforbruk…. men på samma regning desverre Hehehe :)))

Natten senker seg og legger et trollsk lys over garasjeskogen….

Sove godt å drøm vakkert alle mine internetske
bekjentskaper 🙂 ….zzzzZZZZZZ