Det ble litt småprat med “Nabo’n” etter middagen idag mens vi gomla litt clementiner til dessert…… da fortalte “Nabo’n” meg at julemiddagen hang i en tynn tråd, og det var ikke en tråd som julemiddagen var hengt opp i til tining og lufting men en slik “virtuell” tråd som antydet at det var fare for at den kom til å utebli i år av den enkle grunn at den lokale kjøpmann, med bygdas desidert høyeste kilopris på julemat, var utsolgt for KALKUN!!!!!!!!!!

Gode råd bruker i en slik situasjon å være dyre men det ble nok ikke tillfelle idag fordi Catalyzator visste råd med problemet og kastet sitt edle legeme inn i en av farmens firhjulinger og rulla avsted mot samfunnets litt mer siviliserte områder……. Ja…. ho passerte også bygdas nyeste kjøpesenter i farta og holdt nesten på å overse den enorme rundkjøringa som bygda har spandert på seg for å holde kaosfaktoren på et morsomt høyt nivå i området der…….

Sånn “for the record” kan jeg avsløre at en liten bevinged klomp på ca 6,4kg ble innkjøpt og hjemfraktet til “Nabo’n” til hennes ytterst store glede og smilende mottak i skogen.

Vel hjemme i garasjeskogen igjen møtte jeg på denna kar’n…..

Han søkte jobb sa’n….. var blitt arbeidsledig og husløs da de la ned så mange gårder i bygda her i forbindelse med utbygginga av Rygge Sivile Flyplass å han visste ikke hvor å gjøre av seg å hadde således vandret i dagesvis på måfo innover skogen mer å mer deprimert for hver dag og natt som gikk inntill i kveld, plutselig hadde han oppdaget et kraftig lys som skinte ned mellom trærne og gikk i retning av dette lyset som han trodde var selveste julestjernen……
(Catalyzator har ei kraftig utelampe over garasjen)

Da var det ikke annet å gjøre enn å innvitere fyr’n inn i garasjen og presentere han for husets enslige engel og tilby han jobben som assistent….. Han bukket høfflig og tok stillingen på strak arm. Men undertegnede kan fortelle at de to møtte ikke blikk…. sjenerte er dem. Det årner seg nok bare dem får litt tid på seg, bli kjent å sånn….. når to skal dele julegrøt med ei sleiv blir det nok noe å samtale om 🙂


Så ringte telefonten
smiley
Den ringer jo liksom ikke med lyd da….. å derfor bruker jeg jo ikke å høre den heller, fordi at den bruker jo å ligge på ei pute ved sofaen og da lager den absolutt ingen lyd….. bare lyset som blinker i den for å signalisere at noen forsøker å få kontakt liksom…. Men akkurat nå hadde jeg den i lomma, jeg hadde jo vært på langtur i bygda å reiser jo aldri no’n plass uten tefelonten må vite……

Det var BLOMSTERBILBUDET ??? oiiiiiii……..
Etter litt ymse forklaringer og direksjoner utover de veiløse skoger så kom der en bil og ut av den steg en smilende koselig kar og leverte meg denna digre blomsterpakka!
Gularsj var ille nysgjærrig å hjalp meg å pakke opp……

Takk Oddvar smiley
Hvem andre enn deg…….
Du har gjort min dag og kommende julefeiring perfekt!

Tenk å sende en sånn nydelig hærlig stor juleblomst til meg!
Stor varm juleklem til deg fra oss i skogen smiley