Da jeg ruslet inn til middag hos “Nabo’n” idag sånn omtrent ved 15:00 tia som vanlig, så hadde ho fått noen til å hente post og der var det noen julekort og brev og annet “vanlig” for årstia, MEN der lå det en pakke til meg også…… FRA VG ? hmmmm….. den var stor…. tung å virka mystisk (‘o’) Hvorfor VG-pakke til meg ? Kanske en bombe som hevn etter diverse krasse klagebrev i høst da alt gikk skeis med oppgradering av bloggsystemet og jeg kjefta til slutt på alt jeg kom over av tilknytta it-konsulenter, programmerere og designere som jeg klarte å finne meiladresser til……

Vel…… Den pakka så iallfall mystisk ut…..smiley

Pakka lukta veldig rart også….. liksom litt sånn eksotisk og tankene mine gikk sporenstreks avgårde med fantasiens hastighet til diverse bombeattentat fra eksotiske lands statsborgere, hva ? hvem ? hvordan ? å skulle jeg tørre å åpne pakka sånn uten videre…….. …*sukk*… nærvene var et hakk oppgearet…..

Jeg fikk lettet litt på lokket og der ramla det ut et
HÅNDSKREVET KORT !
Hvem skriver håndskrevne bombekort ?

NÆMMEN ! ! ! MAGNE.D.A ! smiley
Å han som fikk så mye kjeft av meg i høst…..
*rødmer kraftig her nå altså*
Jeg tror tilåmed jeg gav han sparken fra VG-media……….
Å så får jeg håndskreven hilsen å greier……
Å sånn fin pakke med masse godisluktende krydder og julekort 🙂
Jeg har bare en ting å si til den mannen og hans arbeidsplass, som sender ei singel bærte i skogens ensommeste garasje et slikt utvalg med kryddersorter og håndskrevet julekort:

GOD JUL TIL HELE VG-NETT
OG STOR VARM KLEM TIL MAGNE !
smiley

Men det skjedde litt mer idag………

Det kom en bil bortover i skogen her i kveldsmørket, jeg lurte jo litt på hvemiallverden som hadde forvilla seg utover i de veiløse skoger i kveld så jeg tusla ut på verandaen for å ta en nærmere kikk…… Det er jo ikke såååååå ofte det ruller biler borti her så en blir jo litt nyfiken på en måte lissom…….

KRISTINE !
Nææææææææææ så koselig
smiley

Vi bytta litt pakketing å sånn å jeg fikk både spennende ingredienser til min varme morgenkaffe samt godt lesestoff for flere dager 🙂
(Hva Kristine fikk røper jeg ikke her….

Kristine hadde, i sammenheng med jobben sin, vært i Tanzania og hadde masse spennende å fortelle pluss at hun hadde bilder å vise frem så vi ble sittene en god stund å prate om flomskader, ødelagte veier, dårlig drenering og overfyllte busser hvor passasjerplassene like godt besto i å henge på utsia av bilene som å sitte på innsia i setene…… Et merkverdig land med beundringsverdige innbyggere dette Tanzania……

Å sånn gikk denne dagen…...
Nå sitter jeg å gomler selvkjøpte pepperkaker og smiler smiley
Ennå en av disse nestenJULdagene er over…….

Les gjerne: Mimrestund / om Catalyzator