25-27. Desember…… Kakelinna og “Nabo’n”s bursdag…..

Noen sover bort hele romjula……
Å det kan en godt forstå når været snudde fra 10 minus og vakker hvitrimet natur og til 10 varme og grønn plen med plask fra tungt skydekke….. Undertegnede føler seg som overkjørt av en veivals og går ikke nærmere inn på det fenomenet her nå………

I romjula er det tradisjon å gomle kalkun servert på alle mulige og umulige vis i dagesvis og gjerne flere ganger i døgnet…..

Tilåmed desserter gomles det til maven nesten sprekker……

Noen koser seg gladelig med tiloversblevne rester…….

Kakelinna inntrer hvert år på dissa tider og da er det vått…….

PiratTaxi’n blir skremt ut på tur den 27., “Nabo’n” har jo snart bursdag å det må shoppes bursdagspressang…… (“Nabo’n” valgte ut og betalte pressangene sine sjøl….. mens undertegnede sto for initiativet og transporten :)))))

GissleGisse var med på førbursdagsfeiringa…….
(“Nabo’n”s bursda er egentlig den 28. altså imorgen)
Shoppingrunden startet egentlig ganske beskjedent med innkjøp av 6 garnnøster i udde farger for raggsokkstrikking og vi rullet så videre bortom elbutikken for å myse på en stålampe…… Jupp…. den var like fin og fristende som sist “Nabo’n” titta på den så der forsvant en halv tusing og hun var strålende fornøyd med dagens dont.

Det var dog en butikk til vi skulle vært innom…… litt lengre tur men jeg sa: “Skitt au! Er vi på shoppingtur så ER VI PÅ SHOPPINGTUR!!!” å vi tok turen helt over til Jeløy for å ta en titt i skoforretningen der som har noen spesialiteter vi hadde hørt rykter om…….. MBT å der fikk jaggu “Nabo’n” gjort av med nesten to hele sånna tusinger til……

“Nabo’n” var strålende fornøyd og er nå i full gang med gå-treninga si og skal bli supergåer før sommer’n kommer :)))))

MBT-sko er spesialsko og anbefales på det varmeste til de som har vonde føtter, vond rygg, dårlig ballanse eller stiv gange osv…..
Ei nettveninde, Femice , fikk sånne i julegave av samboer’n sin å det blir spennende å lese fremganger med disse to supergåerne nå utover våren :))))

Undertegnede testet også slike sko, koster jo somkjent ikno å prøve, og de var utrolig komfortable på foten, det eneste minuset må kanske være prisen….. *sukk*…

Sånn…. da var de dagene oppsummert…..
Ny laaaaaaaang hvilepause for utslitt Catalyzator….